Barnstable Canvas Photo Gallery

Selected Projects of Barnstable Canvas

Pyetjet e bëra më shpesh

Tabela e përmbajtjes

FAQ të përgjithëshme

Vozitja në web site


 

FAQ të përgjithëshme

Pyetje: Si mund të identifikohem?
Përgjigje: Go to "Identifikohu", fut emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin dhe kliko tek "më Më mbaj mend" dhe kështu ju nuk kini nevoj të identifikoheni përsëri kur riktheheni tek albumi.
KUJDES:Cookit duhet të jetë i aktivizuar dhe cookit e këtij web siti nuk duhet të fshihen me qëllim që "Më mbaj mend " të funksionoj.
 
 
Pyetje: Pse nuk mundem të identifikohem ?
Përgjigje: Keni klikuar ju tek lidhja që u është dërguar me anë të e-mailit?. Ajo lidhje aktivizon llogarinë tuaj. Për probleme të tjera identifikimi kontaktoni administratorin e sitit.
 
 
Pyetje: Çfarë ndodh nëse harroj fjalë-kalimin?
Përgjigje: Nëse kjo faqe ka një lidhje "Harrim i fjalë-kalimit" kliko aty. Për më tepër kontakto administratorin e faqes për një fjalë-kalin të ri.
 
 
Pyetje: Si mund të ruaj një foto tek "Favoritet e mia"?
Përgjigje: Kliko tek fotografia dhe pastaj kliko tek lidhja "info e fotografisë" (Picture information); lëviz nëpër info e fotografisë dhe kliko tek "Shto tek favoritet".
Administratori mund ta ketë lënë të aktivisuar paraprakisht "foto informacion" .
KUJDES:Cookit duhet të jenë të aktivizuara dhe cookit e kësaj faqeje nuk duhet të fshihen.
 
 
Pyetje: Si mund të vlerësoj një foto?
Përgjigje: Kliko në një tablo dhe shko në fund e zgjidh një vlerësim.
 
 
Pyetje: Si mund të postoj një koment për një fotografi?
Përgjigje: Kliko në një tablo dhe shko në fund e shto një koment.
 
 
Pyetje: Si mund të ngarkoj një foto?
Përgjigje: Shko tek "Ngarko foto "dhe zgjidh albumin ku dëshiron të shtosh foton, kliko "Browse" dhe gjej foton që dëshiron të ngarkosh dhe klik "open" (shto një titull dhe përshkrim nëse dëshiron) dhe kliko "VAZHDIM"
 
 
Pyetje: Ku mund ta mgarkoj një fotografi?
Përgjigje: Ju do të jeni në gjendje të ngarkoni një fotografi tek një nga albumet e "Galleria ime". Administratori mund tu lejoj ju të ngarkoni në një ose në disa albume të Galerisë Kryesore .
 
 
Pyetje: Çfarë typi dhe çfarë madhësie fotografish mund të ngarkoj?
Përgjigje: Madhësia dhe tipi i fotografisë (jpg, png, etc.) varet nga administratori.
 
 
Pyetje: Çfarë është "Galeria ime"?
Përgjigje: "Galleria ime" është një galleri personale që përdoruesi mund të ngarkoj fotografi në të dhe ta mirëmbaj.
 
 
Pyetje: Si mund të krijoj, riemërtoj apo fshij një album tek "Galeria ime" ?
Përgjigje: Ju duhet të jeni në "modë-admin";
Shko tek "Krijo / Rendit Albumet e mia" dhe kliko tek "i ri". Ndrysho "Album i ri " me emrin që ju dëshironi.
Ju gjithashtu mund të riemërtoni çdo album të galerisë suaj.
Kliko tek "Zbato ndryshimet".
 
 
Pyetje: Si mund të modifikoj dhe ndaloj përdoruesit të shikojnë albumet e mia?
Përgjigje: Ju duhet të jeni në "modë-admin"
Shko tek "Modifiko Albums. On the "Update Album" bar, select the album that you want to modify.
Here, you can change the name, description, thumbnail picture, restrict viewing and comment/rating permissions.
Click "Update Album".
 
 
Pyetje: Si mund të shikoj përdoruesit e tjerë të albumit?
Përgjigje: Shko tek “Lista e Albumeve” dhe zgjidh “Përdoruesit e Albumit”.
 
 
Pyetje: Çfarë janë cookies?
Përgjigje: Cookies janë të dhëna në formë teksti që dërgohen nga serveri i një web siti në kompiuterin tuaj.
Cookies në përgjithësi lejojnë një përdorues që të lënë dhe rikthehen në web site pa patur nevojë të identifikohen përsëri.
 
 
Pyetje: Ku mund ta gjej këtë program për web faqen time?
Përgjigje: Coppermine është një Album Multimedia falas i shpërndar sipas GNU GPL. Ky program ka shumë përparësi dhe është i përshtatshëm për shumë platforma. Vizitoni faqen kryesore të Coppermine për të mësuar më shumë apo dhe për ta shkarkuar atë.
 
 

Vozitja në web site

Pyetje: Çfarë është "Lista e Albumeve" ?
Përgjigje: Kjo tregon gjithë kategorinë në cilën ju ndodheni me lidhjet drejt çdo albumi. Nëse ju nuk ndodheni në një galeri, kjo tregon galeinë komplet me lidhje për çdo kategori. Tablotë mund të jenë një lidhje drejt>e kategorive.
 
 
Pyetje: Çfarë është “Galeria ime” ?
Përgjigje: Ky funksion i jep mundësi përdoruesit të krijoi galerinë e vetë duke i dhënë mundësinë të shtoj, fshij apo modifikojë albume ashti sikurse mund të ngarkoj në to.
 
 
Pyetje: Cila është diferenca midis “Modë Admin” dhe “Modë Përdorues”?
Përgjigje: Sipas kësaj karakteristike, në “Mode-Admin” e lejon përdoruesin të modifikoj albumet e vehta (por dhe të të tjerëve nëse administratori ia beson një gjë të tillë).
 
 
Pyetje: Çfarë është “Ngarkim fotografish”?
Përgjigje: Ky funksion lejon një përdorues të ngarkoj një dokument (madhësia dhe tipi përcaktohet nga administratori) tek një galery e zgjedhur nga ju apo nga administratori.
 
 
Pyetje: Çfarë është “Ngarkimet më të fundit”?
Përgjigje: Ky funksion shfaq ngarkimet më të fundit në galeri.
 
 
Pyetje: Çfarë është “Komentet e fundit”?
Përgjigje: Ky funksion tregon komentet më të fundit të bëra nga përdoruesit.
 
 
Pyetje: Çfarë është “Më të shikuarat”?
Përgjigje: Ky funksion tregonë fotografitë më të shikuara nga përdoruesit (të regjistruar ose jo).
 
 
Pyetje: Çfarë është " Më të vleresuarat"?
Përgjigje: Ky funksion tregon fotografitë më të vlerësuara nga përdoruesit, duke treguar vlerësimin mesatar (p.sh: nëse 5 përdorues vlerësojnë një foto me 3 pikë çdonjëri : fotografia do të ketë mesataren 3 ; Nëse 5 përdorues vlerësojnë një foto nga 1 në 5 (1,2,3,4,5) rezultati do të jetë gjithashtu 3 .)
Vlerësimet shkajnë nga best (madhështore) në worst (shumë keq).
 
 
Pyetje: Çfarë është "Favoritet e mia"?
Përgjigje: Ky funksion ju lejon juve të vendosi një apo disa fotografi tek cookiet që ndodhen në kompiuterin tuaj.